enda mer erfaringsbabbel: Nokia E75

Ny mobil; Nokia E75. Virker fint.

Erfaringer:

  • kan være irriterende denne ‘åja, du har lagt meg på siden, da får jeg vel vri skjermen for deg’ -funksjonen. Den slår inn stadig vekk, for eksempel når den legges på et bord. Antar det går an å slå av et sted.
  • Software som kan være grei:
  • MGmaps er en tredjeparts kartapplikasjon. Den kan vise tiles fra ca. alle kart-applikasjoner på Internett. http://www.mgmaps.com/ I tillegg kan den ha kartfiler lokalt. Jeg har testet med OpenStreetMap sine tiles, og det virket stort sett bra. Tenker jeg (en dag) skriver et annet bloginnlegg om akkurat den prosessen. (gpsmid ser ut til å virke bedre, og er lettere å få til..)
  • For å lese Nokia Content Copier filer (utestet): http://www.dryfish.org/projects/nfb.html
  • Vil du oppdatere software, så husk at alt på telefonminnet ser ut til å forsvinne. Ta backup av den først. Du må installere applikasjoner på nytt.
  • Mr. Content-Copyer virker ikke helt optimalisert. Det tar en god halvtime-time å legge inn mine 1800 SMSer. (mye god historikk som aldri leses)
  • Opera Mini ser ut til å tippe over etterhvert. Ikonet forblir i menyen, men det virker ikke å trykke på. Du kan ikke avinstallere programmet, og du kan ikke reinstallere det. Catch-22. Forsøkt feilrapportert i operamini-forumet.

Har noen tips om andre symbian-applikasjoner som kan være verdt å bruke?

Jeg vil ha en litt bedre applikasjon for å ta opp lyd, gjerne en som kan ligge i bakgrunnen. Den innebygde ser ut til å sette seg på pause om man åpner noe annet?

This entry was posted in stuff and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s